over ons

About Us

Bedrijfsformule

Jit Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in schoonmaakwerk . Naast onze reguliere werkzaamheden (kantoren, winkelruimtes etc.) zijn wij eveneens werkzaam binnen verschillende sectoren. Wij hebben ons vakkundig ontwikkeld binnen de bouwsector, horecabranche en de hotelbranche.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden verschillen per branche. In de bouw ruimen wij bouwplaatsen op en verrichten wij sloopwerkzaamheden. In de horeca zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaken en schoonhouden van de keukens (u kunt hierbij denken aan uw afzuigsystemen, kookstations, afwas etc.) en wij verrichten ook reguliere schoonmaakwerkzaamheden voor u. In de hotelbranche zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaken en schoonhouden van al uw kamers, kantoren en openbare ruimtes. Onze reguliere schoonmaakwerkzaamheden bieden wij aan particulieren en bedrijven.

Werklocatie

Jit Schoonmaakbedrijf is werkzaam in de regio’s Noord- en Zuid-Holland. Wij zijn eventueel ook inzetbaar in andere regio’s.

Onderscheidend vermogen

Ons onderscheidend vermogen is niet uniek. Wat ons uniek maakt is het leveren van hoogwaardige dienstverlening en onze klantbenadering. Wij presenteren ons uiterst professioneel en leveren u geweldige service. Wij zijn uw professionele dienstverlener.